Curs "especial" de llenguatge audiovisual i escènic

Escola Suïssa de Barcelona

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eliminant el gènere…

¿què és per a vosaltres el terror?

algú ha entrat a l’escola i ens està convertint en pepinos

han assassinat al meu pare

estic atrapada dins la virtualitat

els meus amics no m’estimen

algú ens espia a través del mòbil

 

eliminando el género…

¿qué es para vosotros el terror?

alguien que ha entrado en el colegio y nos está convirtiendo en pepinos

han asesinado a mi padre

estoy atrapada dentro la virtualidad

mis amigos no me quieran

alguien nos espía a través del móvil


Ona i la màgia del poieîn

Sant Andreu Contemporani

 

És l’any 2017 i som en un espai de Sant Andreu on han aparegut dos fenòmens d’altres realitats que volen coexistir amb nosaltres. Un és una persona d’una altra època i l’altre un objecte d’una altra dimensió. Tots dos són biodegradables i no parlen. L’Ona necessita ajudants per a fer servir una eina, anomenada poieîn, que pot ajudar a aconseguir que aquests dos fenòmens es quedin amb nosaltres. La voleu ajudar?

Es el año 2017 y estamos en un espacio de Sant Andreu donde han aparecido dos fenómenos de otras realidades que quieren coexistir con nosotros. Uno es una persona de otra época y el otro un objeto de otra dimensión. Los dos son biodegradables y no hablan. Ona necesita ayudantes para usar una herramienta llamada poieîn, que puede ayudar a conseguir que estos dos fenómenos se queden con nosotros. ¿La queréis ayudar?

Sant Andreu, 22.04.2017

http://santandreucontemporani.org/ca/educacio

 

Foto: Pablo Ricciardulli


Mares, filles i fills. Imatges de la relació a la història, el pensament i la literatura

Universitat de Barcelona

El Seminari "Mares, filles i fills. Imatges de la relació a la història, el pensament i la literatura", coordinat per Maria Dolors Molas i Cristina Yúfera, organitzat per Tàcita Muta, del GRC Creació i Pensament de les Dones, abordarà les relacions materno-filials a la literatura al llarg de la història: a l'Antiguitat (a Grècia, Roma i al Pròxim Orient), el període medieval i la contemporaneïtat. El programa es completa amb el passi del curtmetratge Doll Hospital, que comptarà amb la presència de la directora Clàudia Flores i de l'actriu Itziar Castro. En el seminari participaran, entre d'altres, Rosa María Cid (Universidad de Oviedo), Isabel Clúa (Universitat de València), Agnès Garcia (Università degli Studi di Roma "La Sapienza"), Susana Reboreda (Universidade de Vigo), Helena González, Elena Losada i Rosa Rius (Universitat de Barcelona). En l'organització del Seminari col·laboren els projectes de recerca "Maternidades y familias: permanencias, cambios y rupturas en la historia" (HAR2013-42371-R) i "Filósofas del siglo XX. Maestros, vínculos y divergencias"

El Seminario "Mares, filles i fills. Imatges de la relació a la història, el pensament i la literatura", coordinado por Maria Dolors Molas y Cristina Yúfera, organizado por Tàcita Muta, del GRC Creació i Pensament de les Dones, abordará las relaciones materno-filiales en la literatura a lo largo de la historia: en la Antigüedad (en Grecia, Roma y Oriente Próximo), el período medieval y la contemporaneidad. El programa se completará con el pase del cortometraje Doll Hospital, que contará con la presencia de la directora Clàudia Flores y de la actriz Itziar Castro. En el acto participarán, entre otras personas, Rosa María Cid (Universidad de Oviedo), Isabel Clúa (Universitat de València), Agnès Garcia (Università degli Studi di Roma "La Sapienza"), Susana Reboreda (Universidade de Vigo), Helena González, Elena Losada y Rosa Rius (Universitat de Barcelona). En la organización del Seminario colaboran los proyectos de investigación "Maternidades y familias: permanencias, cambios y rupturas en la historia" (HAR2013-42371-R) y "Filósofas del siglo XX. Maestros, vínculos y divergencias" (FFI2012-30645). 

Barcelona, 2015

http://www.ub.edu/cdona/node/4070


Kayac

Santiago del Estero 607 (Taller de Elba Bairon)

Taller de cos i tecnologia.

Taller de cuerpo y tecnología.

Buenos Aires, 2011

https://www.youtube.com/watch?v=9mYj9itFVFM


ESB FILMS Presenta

Escola Suïssa de Barcelona

Curs de llenguatge Audiovisual.

Curso de lenguaje audiovisual.

Barcelona, 2007.